Bij de Rode Schaar zijn we van een ding rotsvast overtuigd: sprookjes zijn altíjd leuk. Akkoord, de tijd dat je je poppen met hun droomprins liet trouwen of dat je al je vrij uurtjes vulde met Disneyfilms ligt wellicht achter je. Toch heb je nog kansen genoeg om ‘the queen of your own fairytale’ te worden – en waarom zou je die niet grijpen? Onze elegante middeleeuwse jurk katapulteert je meteen terug naar een ver verleden…

Nestel je in gedachten alvast voor het knetterend haardvuur in je kasteel of in de herberg, en laat je meeslepen door de romantische verhalen van de troubadours of de avonturen van de ridders die terugkeren van de jacht. Verbeelding begint bij de juiste kleding! En bij ons kan je de prachtigste jonkvrouwjurk huren.

Middeleeuwse kleding waarin je op-en-top vrouw bent

middeleeuwse jurk

In onze ‘Forbidden Love dress’ vallen ‘stijl’ en ‘sprookjeskleding’ perfect samen. De elegante korsetjurk heeft een betoverende schouderlijn, zorgvuldig afgewerkt met parels. Het korsetgedeelte met baleinen loopt uit in een wijde rok, die samen met de brede mouwen en de fluwelen sleep zorgt voor een majestueus effect. Dankzij de vetersluiting achteraan is deze blauwe jurk aanpasbaar van maat 36 tot en met 40.

Koninklijke accessoires maken je feestjurk af

Een middeleeuwse jurk zonder kroon en scepter is als een ridder zonder harnas. Als je wil dat het plaatje compleet is, kan je deze feestjurk huren met bijbehorende accessoires. We moeten je wel waarschuwen… Het dragen van de ‘Forbidden Love dress’ is behoorlijk verslavend, dus hou er alvast rekening mee dat je weinig zin zal hebben om ze weer uit te trekken na je fotoshoot of feest!

Als jonkvrouw flaneren in een glamoureuze korsetjurk met wijde rok? Neem vrijblijvend contact op om de verhuurmogelijkheden te bespreken.