Beeld je je bij het woordje ‘drama’ stukgegooid servies, een schor geschreeuwde keel en uitgelopen mascara in? Bij de Rode Schaar zien we heel andere taferelen! Voor onze ogen danst een zwarte gothic jurk die elke vrouw een supersexy gevoel bezorgt. Dramatisch, maar dan op de goeie manier: de aandacht opeisend en zonder compromissen te sluiten. Iets voor jou? Onze korsetjurk kan je huren voor die gelegenheden waarop je extra zelfzeker én extra verleidelijk voor de dag wil komen, zonder ook maar iets aan elegantie in te boeten.

Een zwart jurkje… maar dan met pit

Een zwart jurkje is altijd mooi (welke vrouw heeft er geen ‘little black dress’ in haar kast hangen?), maar onze Python-jurk is méér dan dat. Deze extravagante beauty is voorzien van baleinen en ander korsetmateriaal en heeft een bordeaux voering. Het resultaat is een gothic dress die heel wat steun biedt, maar die tegelijk comfortabel zit dankzij de blinde rits en de vetersluiting achteraan. De maat kan variëren tussen 36 en 38. Deze fantasy outfit is uitgevoerd in namaak pythonleder dat niet mee stretcht, maar wel je rondingen prachtig omarmt.

Graag nog een tikje meer drama? Je kan de strapless jurk pimpen met een luxueuze fluwelen sleep. Bevestig hem simpelweg in de taille met een knoopsluiting, et voilà: volume!

De details van jouw dress

Waarom je met deze gothic dress gegarandeerd de show steelt? We zetten de kenmerkende elementen voor je op een rijtje…

  • Strapless jurk
  • Nauw aansluitend model
  • Volledig gevoerd
  • Met afneembare fluwelen rok
  • Voorzien van een hoge split achteraan (in hoogte verstelbaar door de blinde rits)
  • Met vetersluiting

Klinkt verleidelijk, niet?

De perfecte kleding voor fotoshoot, festival of feest
Interesse om in onze korsetjurk te verschijnen op je volgende feestje of festival, of om je mooi uit te dossen voor een fotoshoot?

gothic jurk

Wij zorgen dat je stralend voor de dag komt, dus neem gerust contact op om de verhuurmogelijkheden te bespreken!