Yesss, een festival of een feest in het vooruitzicht! Je hebt zin in een speciale outfit, en die mag gerust een donker kantje hebben… Misschien draag je dagelijks gothic kleding, maar vraagt de gelegenheid om een extraatje? Of misschien voel je je best thuis in een bloemenjurk, maar wil je eens iets helemaal anders proberen? Wat je garderobegewoontes ook zijn, met fantasy kleding maak je gegarandeerd indruk. En het beste van al: bij ons kun je je prachtoutfit simpelweg huren. Jezelf iets gunnen, zonder zotte aankoopkosten te doen? Check.

gothic kleding

Gothic kleding: spannend, sensueel … anders!

Denk je bij gothic kleding meteen aan een zwarte jurk? Dan kan, maar er zijn nóg opties. Ook wie geen zin heeft om een kleed te dragen, vindt bij ons haar gading. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Python-korset?

Gecombineerd met een leren broek en een fluwelen sleep geeft dit leren korset je een krachtige en tegelijk bijzonder vrouwelijke uitstraling. De sleep beweegt bij elke stap gracieus met je mee en vormt een mooi contrast met de leren broek, maar je kan hem ook afnemen. Halverwege de avond in een andere tenue verschijnen: het is perfect mogelijk! Het bijbehorende zwarte jasje werkten we af met prachtige veren en kant.

Zwart korset, leren broek, fluwelen sleep? Een topcombo

Jouw fantasy outfit in een notendop:

  • een zwart korset met vetersluiting in namaak pythonleer
  • een leren broek
  • een afneembare sleep in zwart fluweel
  • een jasje met veren en kanten details
  • eventueel bijbehorende kanten handschoenen en hoofdtooi

Let op: voor schoenen moet je zelf zorgen.

Beschikbare maten voor het gothic korset

Ons leren korset is volledig gevoerd en voorzien van voorgevormde cups. Dankzij de baleinen en de vetersluiting kan de maat variëren van 36 tot 38.

Zie je jezelf al op een feestje verschijnen in deze elegante outfit, of flirten met de lens op een fotoshoot? Laat het ons zeker weten!

gothic kleding
gothic kleding
gothic kleding