De Rode Schaar gaat niet alleen tot het uiterste om particuliere klanten blij te maken, maar telt ook heel wat bedrijven onder haar cliënteel. Als confectiebedrijf staan we ook in voor textielbewerking allerhande, zoals de confectie van gordijnen of het snijden en stikken van stoffen voor beursstanden. Ontdek snel wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

‘Made in China’? Waarom niet ‘made in Belgium’!

Samenwerken met een buitenlands confectiebedrijf is misschien verleidelijk, maar als er fouten gebeuren, kun je hen daar moeilijk persoonlijk mee confronteren. Heeft je vertrouwde stikatelier niet de gewenste kwaliteit geleverd (komen er bijvoorbeeld naden los, of staat er een zak op de verkeerde plaats)? Dan springt de Rode Schaar graag bij om de nodige aanpassingen aan je confectiekleding of schorten te doen. Ook voor andere retouches, waaronder het verkorten of versmallen van bedrijfskledij of het toevoegen van een extra borstzakje op je uniformen, ben je bij onze stiksters aan het goede adres.

De Rode Schaar zorgt voor de rode draad

Bovendien zorgen we dat iedereen jouw team meteen herkent, door je label op T-shirts, schorten en truien te stikken, maar ook op mutsen en andere accessoires. Ben je nog op zoek naar een partner voor het maken van tassen of andere textiel ? We helpen je graag !

Toveren met stof: méér dan de confectie van gordijnen

Als confectiebedrijf staan we onder andere garant voor de feilloze productie van:

  • tafellakens
  • stoelhoezen
  • stoffen voor beursstanden
  • hemelbekleding voor tenten
  • Reinigingsdoeken
  • accessoires

Ook de confectie van gordijnen (gordijnen verkorten of gordijnen op maat maken) en zelfs het creëren van babyartikelen behoren tot de mogelijkheden.

In ons confectie-atelier is kwaliteit koning… en klant natuurlijk ook!

De Rode Schaar houdt het hele confectieproces in eigen handen, van de creatie tot de verpakking en het verzendklaar maken van de bestellingen. Zo behouden we de complete controle. We waken over de kwaliteit in ons atelier en laten onze kritische blik over élk stuk gaan. Het moet goed zijn, punt uit – of het nu om gigantische orders of bescheiden bestellingen gaat. Door alles zelf uit te voeren, kunnen we bovendien alle confectiestukken perfect afstemmen op jouw behoeften, verwachtingen en budget.

Dat onze stiksters kunnen toveren met naald en draad, willen we je graag tijdens een persoonlijk gesprek bewijzen. Maar misschien geeft het alvast vertrouwen om te weten dat we onlangs zelfs een reuzebestelling van het maken van reinigingsdoeken tot een goed eind brachten? Je merkt het: geen uitdaging is ons te veel!

Ontdek alle mogelijkheden via info@derodeschaar.be of 015/43.39.66.

Enkele sfeerbeelden

Deze bedrijven hebben hun weg naar ons al gevonden