Trouwjurk Laten Maken
Bij jouw onvergetelijke dag hoort een onvergetelijke dress!

Een trouwjurk die voor 200% bij je past? Da’s een trouwjurk op maat

Bij jouw onvergetelijke dag hoort een onvergetelijke jurk.

Onze aanpak: een betaalbare trouwjurk, stap voor stap

Misschien heb jij al jaren de perfecte trouwjurk in je hoofd, en zorgen wij er simpelweg voor dat die werkelijkheid wordt. Misschien twijfel je nog wat het beste bij jou past en krijg je graag advies. Wat je situatie ook is: tijdens een eerste afspraak nemen we uitgebreid de tijd om jou te leren kennen. Je mag foto’s meebrengen om te tonen wat je mooi vindt, of je kan in onze lookbooks bladeren om ideetjes op te doen. We hebben bovendien enkele pasmodellen voor je klaarstaan, zodat je meteen ziet wat de beste keuze is voor jouw figuur. Samen overlopen we de lengte, het model, de stof en de afwerking.

Nadat we tijdens die eerste ontmoeting in jouw hoofd hebben mogen kijken, gaan we aan de slag. Jouw unieke trouwjurk krijgt vorm in de handen van onze ervaren naaisters, en je mag ze rustig komen passen. Enkele pasbeurten later is ‘the dress’ een feit! Daar klinken we op…

De Rode Schaar is een familiezaak, waar naaien al drie generaties lang een grote passie is. We zijn geen ‘dertien in een dozijn’-trouwboetiek en maken dus ook geen ‘dertien in een dozijn’-jurken. Omdat wij de kneepjes van het vak kennen, kan je bij ons voor élk type bruidsjurk terecht. Want niet iedereen kan zichzelf zijn in een lange witte jurk. Waarin voel jij je het beste? In een rode bruidsjurk, een roze of zwarte trouwjurk?  Dankzij onze jarenlang ervaring zijn we thuis in elke stijl.

Klassieke stijl

Bohemian stijl

Moderne stijl

Kanten trouwjurken

Gekleurde trouwjurken

Prinsessen trouwjurken

Trouwtop
+ rok

Charleston
trouwjurken