Afspraak Maken


Maak je afspraak
min. 2 werkdagen op voorhand

FAQ

We raden aan om ten laatste 6-9 maanden voor de trouwdatum langs te komen. 

Trouwt u al binnen enkele maanden? Dan is dit meestal ook nog mogelijk maar dan neemt u best telefonisch contact met ons op om te bekijken wanneer we de afspraken best inplannen. We maken alles zelf in ons eigen atelier te Mechelen dus we kunnen heel kort op de bal spelen maar afhankelijk van de drukte in onze zaak, kan dit lichtjes variëren.

Na het maken van je afspraak (kennismakingsgesprek), kom je met max. 2 personen om alles goed te bespreken. Voor ons is het handig om enkele foto’s mee te brengen zodat we een duidelijk beeld krijgen. We bekijken samen de stoffen en kant, nemen de maten op,.. Op basis hiervan maken we een offerte op. 

Van zodra de offerte goedgekeurd is, kunnen we een nieuwe afspraak inplannen voor jouw eerste pasbeurt. Doorgaans zijn er drie pasbeurten. Bij de derde pasbeurt, kijken we samen alles goed na en mag je jouw trouwjurk mee naar huis nemen. 

Onze prijzen zijn zeer vergelijkbaar met bruidszaken die trouwjurken verkopen met als enorm voordeel bij ons dat je geen bijkomende retouchekosten hebt omdat jouw jurk op maat gemaakt wordt volledig naar jouw wensen. Onze prijzen starten vanaf € 1100 voor een korte trouwjurk tot max. € 4500.

Meestal varieert de prijs tussen € 1800 en € 2200. Indien u specifieke wensen heeft, zoals bijvoorbeeld een trouwjurk volledig gemaakt uit zijde of een bruidsjurk wilt met veel handwerk, is dit iets duurder.

Daarom maken we steeds een gedetailleerde prijsofferte op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Met plezier. Er zijn ook meerdere bruidszaken die klanten doorverwijzen naar ons.

Ben je ondertussen zwanger of heb je te snel beslist en mis je het wauw-effect. Dan helpen we je graag . Uiteraard helpen we je ook graag verder met de standaardretouches zoals versmallen en verkorten. 

 

Maak steeds tijdig uw afspraak om teleurstellingen te voorkomen. We  vragen om minstens 6 à 7 weken op voorhand langs te komen zodat uw jurk tijdig klaar zal zijn. Indien jouw trouwjurk verkort moet worden, vergeet zeker ook niet de juiste (hoogte van) schoenen mee te brengen.

Indien u minder dan 5 weken voor de trouwdatum langskomt, zijn wij genoodzaakt een toeslag van 50% aan te rekenen én bestaat zelfs de kans dat we u niet meer kunnen verder helpen door de drukte in de zaak.

We nemen bij voorkeur op deze dagen klanten aan zodat we de andere dagen goed kunnen doorwerken. Indien u zich niet kan vrijmaken op deze dagen, kan u ons telefonisch bereiken op 015/43.39.66 voor het maken van een afspraak op dinsdag of donderdag. Zon- en maandag zijn onze sluitingsdagen. 

Jazeker, we passen met plezier jouw galajurk of bruidsmeisjesjurk aan. Indien jouw jurk verkort moet worden, breng zeker ook je schoenen mee aub. 

We  vragen om minstens 6 à 7 weken op voorhand langs te komen zodat uw jurk tijdig klaar zal zijn. 

Indien u minder dan 5 weken voor de (trouw)datum langskomt, zijn wij genoodzaakt een toeslag van 50% aan te rekenen én bestaat zelfs de kans dat we u niet meer kunnen verder helpen door de drukte in de zaak. 

We zijn gelegen in het centrum van Mechelen. Je kan je best parkeren in de de ondergrondse parkings ‘Lamot’ of ‘Bruul’. 

Kom je met het openbaar vervoer ? We zijn maar op 6 minuten wandelafstand van het station van Mechelen.

Kom je met de fiets? Dan kan je voor de deur parkeren.