Trouwjurk AanpassenWat kunnen we voor u doen?

Yay, een huwelijk of een galabal in het vooruitzicht! Op zo’n moment wil je een entree maken om u tegen te zeggen – zonder daarom een fortuin te moeten neertellen voor je kleding. Heb je online suitekledij of een galajurk gekocht, maar moeten er nog retouches aan gebeuren voordat ze écht op jouw lijf geschreven is. 

1. Trouwjurk Aanpassen

Breng je outfit gerust binnen! Er is geen stof die onze naaisters niet de baas kunnen. De Rode Schaar helpt je met plezier bij de volgende ingrepen:

2. trouwjurk vermaken

Steeds meer bruiden bestellen vandaag hun trouwkleed online. Vanuit je luie zetel door de opties scrollen heeft veel voordelen (jep, soms wil je het jezelf gewoon mákkelijk maken), maar de perfecte pasvorm bereiken blijkt toch vaak moeilijker dan verwacht. Keek je reikhalzend uit naar je pakketje, maar blijkt je trouwjurk toch net iets te lang, te groot, te smal of te breed? Geen paniek, dat lossen we in een handomdraai voor je op. 

We helpen je graag verder

De Rode Schaar staat al drie generaties lang bekend om de kwaliteit van haar retouches aan gala- en trouwjurken, in én rond Mechelen.