De Rode Schaar staat al drie generaties lang bekend om de kwaliteit van haar retouches aan gala- en trouwjurken, in én rond Mechelen. Kleding vermaken is onze specialiteit, en daarbij besteden we graag bijzondere aandacht aan stukken die éxtra apart zijn voor jou, omdat ze bij een speciale gelegenheid horen. Kocht je je trouwkleed of je galajurk online? Da’s een slimme zet… tenzij het langverwachte wauw-gevoel uitblijft zodra je ermee voor de spiegel staat, omdat je jurk niet perfect aanpast. Return to sender? Niet zo snel! Onze naaisters weten er gegarandeerd raad mee.

Ben je ook benieuwd naar hoe we te werk gaan?
Na het lezen van deze blog ben jij óók klaar voor joúw droomjurk!

Naar de blog

S.O.S. te ruime taille! Laat je trouwjurk vermaken

Steeds meer bruiden bestellen vandaag hun trouwkleed online. Vanuit je luie zetel door de opties scrollen heeft veel voordelen (jep, soms wil je het jezelf gewoon mákkelijk maken), maar de perfecte pasvorm bereiken blijkt toch vaak moeilijker dan verwacht. Keek je reikhalzend uit naar je pakketje, maar blijkt je trouwjurk toch net iets te lang, te groot, te smal of te breed? Geen paniek, dat lossen we in een handomdraai voor je op. Voor alle retouches aan trouwjurken, van een trouwjurk innemen tot verkorten, zit je goed bij de Rode Schaar.

Mail gerust naar info@derodeschaar.be of bel ons op 015/43.39.66!

trouwjurk vermaken

Jurk inkorten? Je suite- of galakledij is in goede handen

Yay, een huwelijk of een galabal in het vooruitzicht! Op zo’n moment wil je een entree maken om u tegen te zeggen – zonder daarom een fortuin te moeten neertellen voor je kleding. Heb je online suitekledij of een galajurk gekocht, maar moeten er nog retouches aan gebeuren voordat ze écht op jouw lijf geschreven is

Breng je outfit gerust binnen! Er is geen stof die onze naaisters niet de baas kunnen.

De Rode Schaar helpt je met plezier bij de volgende ingrepen:

  • jurk vermaken
  • jurk inkorten
  • jurk innemen
  • jurk wijder maken
  • jurk uitleggen

Heeft jouw droomoutfit nog een beetje TLC nodig?
Vertel ons hoe we je kunnen helpen!

Voorbeelden van tevreden klanten

trouwjurk vermaken
trouwjurk vermaken
trouwjurk vermaken